Food

Doing More Good

Apr 2, 2018



In an era of all things wellness, nourishment and being able to nourish yourself with good local food can be hard. A lot of us have access to extensive grocery stores, farmers markets, and have the funds to try so many new products. What happens for those who simply don’t have access to the same things we don’t think twice about? In an unprecedented move in favor of food access to underserved communities, the Salvation Army has opened its first grocery store. DMG (Doing More Good) Foods is a 7,000 square foot nonprofit grocery store is in Baltimore, Maryland, where the average person receiving government assistance received, in 2014, less than $4 a day.
In the United States alone, approximately 23.5 million people live in food deserts, and half of them are low-income. That’s why DMG Foods will be located in what’s already considered a food desert making it easier for residents to have access to healthy food. Furthermore, DMG Foods is hoping to bolster job growth in the community. The store will provide a five-week workforce development program that not only provides affordable groceries but will give local residents an opportunity to develop new skills and gain work experience.
Gene Hogg, The Salvation Army’s area commander, says the store hopes to “present a sustainable model that engages the community in order for them to eat healthier, smarter, cheaper.” With that being said, the store will have an on-site butcher, a deli counter, premade meals and salads prepared by the Maryland Food Bank, and even their own house brand called Best Yet. There will also be on-site cooking demos to teach consumers how to prepare healthful food. The 7,000 square foot store is to be considered a test. If all goes well, the Salvation Army hopes to open similar stores around the country, potentially bringing the option of a healthier lifestyle to millions of people.





健康志向の世の中、地元の食物だけで自身を養うのは難しくなっています。 私たちの多くは、高価なスーパーやファーマーズマーケットへ行くことができ、多くの新製品を試す資金も持っています。しかしながら、これらの環境を持てない人々はどうするのでしょうか?貧困層への食料アクセスを、前例にない動きで、Salvation Armyは最初の食料品店をオープンしました。 DMG(Gooding More Good)Foodsは、2014年、政府から平均1日4ドル以下の収入を得ている人々が多く住む、メリーランド州ボルティモアにある7,000平方フィートの非営利の食料品店です。
米国だけでも約2,350万人が食糧砂漠に住み、その半分は低所得です。 だからこそDMG Foodsは、そのような人々が直ぐに健康的な食物が手に入るところに在り、地域社会における雇用の成長を促進したいと考えています。この店は、手頃な価格の食料品を提供するだけでなく、地元住民に新しいスキルを開発し、仕事の経験を得るための、5週間の労働力開発プログラムを提供する予定です。
Salvation Armyの地域司令官であるジーン・ホッグ氏は、「より健康的で賢く、安価に食べるために、コミュニティに関わるサステイナブルなモデルを提示することを望んでいる」と語っている。その店では、オンサイトの肉屋 、デリカウンター、メリーランドフードバンクが準備したプレミアミールとサラダ、さらには自社ブランドのBest Yetなどがあります。 また、健康的な食べ物を準備する方法を消費者に教えるための、現地調理デモもあります。この7,000平方フィートの店舗は、テストと見なされます。 全てが上手くいけば、Salvation Armyは、全国に類似店舗を開拓したいと考えていて、百万人に健康的な生活様式をもたらす可能性があるでしょう。