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Are You Sure Your Avocado Oil is Pure? A Recent Study Says Otherwise

Jul 1, 2020

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From salads, smoothies, and toasts, avocados have become a staple in almost everyone’s household. And rightfully so, they have an abundant amount of healthy fats, vitamins, and minerals. Avocado oil is also known for its potential health benefits, versatility due to its neutral flavor and ability to roast in high heat (up to 500 degrees Fahrenheit). However, did you know that 82% of avocado oil in the U.S. is most likely impure or rancid?

Demands for avocado oil have fundamentally increased as consumers enjoy its health benefits, but where this gets problematic is the lack of transparency, enforceable standards, leaving consumers unprotected from fraud. In a recent study published in Food Control, conducted by food scientists at the University of California, Davis, researchers inspected 22 commercial avocado oils (domestic and imported) and found that at least 82% of the samples tested were stale before their expiration date. To make matters worse, they found that some brands have even been adulterated with other types of vegetable oils like sunflower, safflower, and soybean.

“Competition in the marketplace for avocado oil continues with one major boundary, there are currently no standards to determine if an avocado oil is of the quality advertised and authentic. Oils that are of poor quality or blended with cheaper edible oil can be traded and sold at lower prices than high quality or authentic products leaving bulk buyers, food service professionals and consumers unprotected. With no standards available, there is no way to ensure avocado oil is safe.” – Food Control

Shocked? You have every right to be. Because avocado oil is still considered a new product it’s not regulated making it incredibly easy for companies to misrepresent the information on their labels. Lead researcher Selina Wang, Ph.D. mentioned “in addition to testing commercial brands, we also bought avocados and extracted our own oil in the lab, so we would know, chemically, what pure avocado oil looks like” in a press release.

Out of the 22 samples that were tested, UC Davis researchers found that 15 samples were oxidized before their expiration date, which translates to their loss of flavor and health benefits from exposed heat, light, and air. And six of the samples were incidentally found to be mixed with other types of oils. Some bottles that were labeled “pure” or “extra-virgin” avocado oil actually contained almost 100% soybean oil. During this study, only two brands were up to their standards (meaning they are pure and still fresh by the expiration date), Chosen Foods 100% Pure Avocado Oil, and Marianne’s Avocado Oil. If you’re looking for a virgin avocado oil they suggest CalPure Extra Virgin Avocado Oil as it was “pure and fresher than the other samples in the same grade.” As for the rest, they merely don’t live up to what’s on the label. Not only are companies making you pay heightened prices for extremely low-quality oil, but they’re possibly impairing your health all for their own benefit.

Tips for Buying Avocado Oil
1.Taste Test- High-quality pure avocado oil should taste earthy, grassy, buttery, and somewhat like mushrooms. Rancid avocado oil will have a play dough-like smell.
2.Color Difference- Virgin avocado oil should be green and refined avocado oil should give off a light yellow/clear hue due to pigments being removed during the refining process.
3.Quality- Only buy what you need to ensure going through it before the expiration date and keep it away from light and heat.


サラダ、スムージー、トーストなどに使用する用途で、アボカドはほとんどすべての家庭で主要な食材になっています。そして当然ながら、健康的な脂肪、ビタミン、ミネラルが豊富に含まれています。アボカドオイルは、その潜在的な健康上の利点、その中立的な風味による多用途性、および高温(華氏500度まで)での焙煎能力でも知られています。しかし、アメリカのアボカドオイルの82%が不純または悪臭を放つ可能性が高いことをご存知ですか?

消費者が健康上のベネフィットを広く知る事につれて、アボカドオイルの需要は根本的に高まりましたが、新たに問題になるのは、消費者を詐欺などから守るための、透明性と法的強制力の欠如です。 カリフォルニア大学デービス校の食品科学者が実施したFood Controlで発表された最近の研究では、研究者は22の市販のアボカドオイルを検査しました(国内および輸入)そして、テストされたサンプルの少なくとも82%が有効期限の前に古くなっていることがわかりました。 さらに悪いことに、一部のブランドでは、ヒマワリ、ベニバナ、大豆など、他の種類の植物油が混入している場合も見受けられました。

「アボカドオイル市場での競争は、1つの主要な線引きがベースになっています。ただ現在は、信頼できる品質であるかどうかを判断する基準はありません。 品質の悪い油や安価な食用油とブレンドされた油は、大量の購入者、食品サービスの専門家、消費者を保護せずに、高品質または本物の製品よりも安く取引および販売できます。 基準がないため、アボカドオイルの安全性を確保する方法はありません。」- Food Control

ショックを受けましたか? アボカドオイルはまだ新製品と見なされているため、規制されておらず、企業はラベル上の情報を非常に簡単に偽ることができます。主任研究員セリーナ・ワン博士は、「商用ブランドのテストに加えて、ラボでアボカドも購入してオイルを抽出したので、化学的に、どの程度純粋であるかがわかりました。」プレスリリース

UCデービスの研究者は、テストされた22のサンプルのうち、有効期限が切れる前の15サンプルが酸化していることを発見しました。これは、風味と健康上の利点の損失につながります。そして、偶然にも6つのサンプルが他のタイプのオイルと混合されていることがわかりました。 「ピュア」または「エクストラバージン」のアボカドオイルと表示されたボトルには、実際には大豆油がほぼ100%含まれていました。この調査中、2つのブランドのみが基準を満たしていました(つまり、有効期限内はピュアで、新鮮)、Chosen Foods 100%Pure Avocado Oil、およびマリアンヌのアボカドオイル。バージンアボカドオイルを探しているなら、CalPureエキストラバージンアボカドオイルをお勧めします。同じグレードの他のサンプルに関しては、ラベルにあるものに応えていません。極端に質の低いオイルに高額の料金を支払うようにしている企業だけでなく、彼ら自身の利益のために健康を害している可能性があります。

アボカドオイルを購入するためのヒント
1.味覚テスト-高品質の純粋なアボカドオイルは、土、草、バターのような、きのこのような味がする必要があります。 悪臭を放つアボカドオイルは、生地のようなにおいがします。
2.色の違い-ヴァージンアボカドオイルは緑色で、精製されたアボカドオイルは、精製中に顔料が除去されるため、淡黄色/透明な色合いを呈します。
3.品質-有効期限切れを防ぐために必要な分だけを購入し、光や熱から遠ざけて保管してください。